Winterpaarden Winterpaarden Winterpaarden Winterpaarden
Welkom bij Paardenmelkerij Van Duyse

Paardenmelkerij Van DuyseSinds de oudheid geldt de melk van merries als een weldadig natuurproduct voor de spijsvertering en de huid. Cleopatra baadde in ezelinnenmelk om haar eeuwige jeugd te bewaren en de krijgers van Genghis Khan verkregen door het drinken van paardenmelk ongeëvenaarde krachten. Vele volkeren beschouwden paardenmelk door de eeuwen heen als een middel voor gezondheid, kracht en een lang leven.

Onze merries in de paardenmelkerij worden ongeveer 2x per dag gemolken. De Tinker is een middelgroot, meestal bont paard afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De kleuren zijn bijna altijd wit met bruin of wit met zwart. De Tinker staat bekend als een sterk, rustig en betrouwbaar dier.

De paarden worden liefdevol verzorgd en staan onder controle van een dierenarts. Onze (melk)merries worden niet met medicijnen behandeld want alleen heel gezonde dieren kunnen goede paardenmelk produceren.

Paardenmelk is een natuurzuiver product dat qua samenstelling het meest op moedermelk lijkt. Paardenmelk helpt onder andere huidklachten, allergieën en maag- en darmklachten tegengaan. Paardenmelk is licht verteerbaar, weerstandsverhogend, lichaamsversterkend en zorgt voor energie en vitaliteit. 

De kracht van paardenmelk!
Gebruik paardenmelk als gezondheidskuur.

Aanbevolen paardenmelkproducten uit de online shop - ook verkrijgbaar in onze boerderijwinkel - te koop in onze winkel te Stekene

Paardenmelkerij Van Duyse

Boerderij nieuws ...
Bloemenmarkt Stekene
Het landbouwcomite Stekene organiseert voor de 31ste keer een bloemen- ...
Paardvriendelijk 2015
Wij blikken terug op een geweldig jaar, samen met alle paarden in onze ...
Geschenkmanden
Paardenmelkproducten als geschenk? Exclusieve geschenkmanden aan huis ...
Drukte op de boerderij
Vandaag is het feest! Maar wat een drukte ... Wat is er aan de hand? ...
Goede voornemens in 2014
Het is weer bijna 1 januari en de populairste goede voornemens zijn no ...
00295428
Powered By MegaZone
Paardenmelkerij Van Duyse © 2018