Gezondheidskuur

Paardenmelkerij Van DuysePaardenmelk is een gezond voedingsmiddel dat gezondheidsklachten kan verminderen.
Paardenmelk kan eveneens gedronken worden ter preventie om op een natuurlijke manier fit en gezond te blijven. Paardenmelk is licht verteerbaar, verhoogt de weerstand, versterkt het lichaam, zorgt voor energie en vitaliteit.

Hoelang men moet blijven drinken hangt af van de ernst van het ongemak en van de reactie van het lichaam, in veel gevallen 2 à 3 maand, soms langer. Men kan na verloop van tijd het gebruik van de melk stilaan afbouwen, maar nooit abrupt stoppen.

Voor gezonde personen volstaat het om in het voorjaar en in het najaar een kuur van 4 tot 6 weken tot zich te nemen. De eerste weken kan de balans van de kuur negatief zijn door het uitdrijven van de afvalstoffen. Na ongeveer 4 weken merk je verbetering op en worden de eerste resultaten zichtbaar.

Paardenmelk is een voedingsmiddel en heeft steeds een ondersteunende werking.
Het is geen wondermiddel. Tijdens een kuur kan je best gewoon doorgaan met je voorgeschreven dieet en je geneesmiddelen blijven innemen.

Paardenmelk heeft zijn sporen al verdiend

Belangrijk

Paardenmelk een geschenk van de natuur
Paardenmelk een lichaamsversterkend middel, weerstandverhogend, zorgt voor vitaliteit, energie en is licht verteerbaar. Paardenmelk bevat minder caseïne dan koeienmelk en is daardoor beter verteerbaar. Door verkeerde voeding ontstaat er onbalans in de darmflora, daardoor krijgen we tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Paardenmelk bevat ijzer, vitaminen mineralen en sporenelementen. Een kwart liter paardenmelk (ADH) zit boordevol vitamine C.

Powered By MegaZone
Paardenmelkerij Van Duyse © 2018