Over paardenmelk

Paardenmelkerij Van Duyse

Als een veulen geboren word dan moet deze de eerste maanden bij de merrie drinken. Dat is net zoals bij mensen goed voor de weerstand en groei. Als het veulen vier maand oud is dan kan het al gewoon gras mee eten en is melk niet meer nodig. De merrie heeft echter nog veel melk en staat toe dat het veulen tot acht maanden bij haar drinkt. Daarna is het over en staat de merrie het niet meer toe. Tussen twee en acht maanden kan de merrie dus ook gemolken worden zonder dat het veulen er de melk van krijgt.

Paardenmelk is goed voor je huid, zeker als je huidklachten, huidaandoeningen of eczeem hebt. Door dagelijks een kwart liter paardenmelk te drinken groeien de goede bacteriën in je darmen extra snel en de slechte bacteriën worden afgebroken. Na een maand of twee zorgen deze goede bacteriën ervoor dat je huid gezonder is en huidklachten of eczeem verminderen en verdwijnen.

Paardenmelk is niet vies en smaakt nergens naar maar is ‘gewoon lekker en gezond’.
Je darmflora komt weer helemaal bij als je twee maanden paardenmelk drinkt.

Je kan bij ons rechtstreeks van de paardenboerderij verse en diepgevroren paardenmelk bestellen via onze online shop en afhalen in onze boerderijwinkel, zonder tussenpersonen, dagvers van de paardenboerderij of vers ingevroren met de snelvriezer. Verser kan echt niet.

De kracht van paardenmelk!
Gebruik paardenmelk als gezondheidskuur.

Powered By MegaZone
Paardenmelkerij Van Duyse © 2018