Goede voornemens in 2014

Het is weer bijna 1 januari en de populairste goede voornemens zijn nog steeds om gezonder te gaan eten, te gaan sporten of om gewicht te verliezen. Dat gaat meestal een aantal dagen of weken goed, waarna de goede voornemens weer overboord gegooid worden. Dat is zonde, want een gezond leven ligt binnen handbereik van iedereen.

Wees niet te streng
Stel haalbare doelen en zorg ervoor dat je je goede voornemens ook kunt volhouden! Wanneer je jezelf tot doel stelt om elke dag te gaan sporten en je gaat 1 dag niet kan dit ontzettend demotiverend werken. Spreek dus met jezelf af om bijvoorbeeld om de dag te sporten, of een bepaald aantal minuten per week. Zo voorkom je teleurstellingen.

Gebruik paardenmelk als gezondheidskuur
Paardenmelk is een gezond voedingsmiddel dat gezondheidsklachten kan verminderen. Paardenmelk kan eveneens gedronken worden ter preventie om op een natuurlijke manier fit en gezond te blijven. Paardenmelk is licht verteerbaar, verhoogt de weerstand, versterkt het lichaam, zorgt voor energie en vitaliteit. Paardenmelk is een voedingsmiddel en heeft steeds een ondersteunende werking. Het is geen wondermiddel.

Paardenmelk een geschenk van de natuur
Paardenmelk is een lichaamsversterkend middel, weerstandverhogend, zorgt voor vitaliteit, energie en is licht verteerbaar. Paardenmelk bevat minder caseïne dan koeienmelk en is daardoor beter verteerbaar. Door verkeerde voeding ontstaat er onbalans in de darmflora, daardoor krijgen we tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Paardenmelk bevat ijzer, vitaminen mineralen en sporenelementen. Een kwart liter paardenmelk (ADH) zit boordevol vitamine C.